Dues gotes de notícies

Anna Petrus a la Mostra de Cinema de Dones de Barcelona

07-06-2012 16:45

El proper divendres 8 de juny a les 19,30h a la Filmoteca de Catalunya la pel·lícula col·lectiva FERIDA ARREL: MARIA MERCÈ MARÇAL inaugura la Mostra de Cinema de Dones de Barcelona 2012. Es tracta d'un film en el qual han participat 22 cineastes catalanes de diferents generacions que s'endinsen en la vida i l'obra de la poeta catalana Maria Mercè Marçal. D'entre les cineastes destaquen els noms de Judith Colell, Lydia Zimmerman, Neus Ballús entre d'altres.

Anna Petrus ha participat amb una peça de cinc minuts de duració que porta per títol HEURA QUE M'ENVAEIXES EL VENTRE I LA FOLLIA. Es tracta d'una peça a mig camí entre el documental i el somni en la qual la cineasta menorquina explora el misteri de la creació de la vida tot lligant el seu embaràs de bessons amb bona part de la poesia de Marçal, donat que la poeta va dedicar-la a la maternitat.

El film ha estat produït per El Plató de Cinema i la Fundació Maria Mercè Marçal. La pel·lícula es tornarà a projectar dins de la Mostra el proper 15 de juny. 

Dues Gotes. info[a]duesgotes.com - Avís legal