Dues gotes de cinema

produïm documentals de creació, pel.lícules de ficció, videoclips i altres produccions audiovisuals

miniatura

Aniversari

Avui la Carla fa cinc anys però el seu pare no li ha preparat cap pastís d'aniversari.

 

miniatura

Cartes a una desconeguda

Una correspondència filmada, a mode de diari íntim, entre el director Manu Balaguer i la directora Anna Petrus. Ell parla de les seves dones. Ella dels seus homes. I ambdós descobreixen que Menorca, l'illa que comparteixen, amaga no només els secrets propis sinó els de l'altre.

miniatura

Heura que m'envaeixes el ventre i la follia!

Peça inclosa en el film col·lectiu 'Ferida Arrel: Maria Mercè Marçal' dedicat a la vida i l'obra de l'escriptora catalana Maria Mercè Marçal.

'Quan Anna Petrus entra a formar part del grup de cineastes que han posat la seva mirada al film col·lectiu 'Ferida Arrel: Maria Mercè Marçal', s'assabenta també que està embarassada de bessons. Comença aleshores una descoberta de la importància de l'embaràs i la maternitat tant a la vida com a bona part de l'obra de la poeta catalana. Heura, filla de Marçal, i els dos nens que estan en camí esdevenen el punt de partida que permet a Petrus rastrejar en el misteri que rodeja el naixement de la vida'.

miniatura

Trumpet

Un home arriba a casa amb una trompeta.

 

miniatura

345 segons del meu viatge a Nova York

Una ciutat mediàtica com Nova York és vista per primera vegada per la realitzadora del documental. En les seves imatges és difícil distingir entre la ciutat-icona, vista tantes vegades al cinema i la televisió, de lo que és nou, desconegut i que la sorprèn. Un assaig sobre les transferències entre la ciutat com a escenari de l’espectacle i la ciutat com a entorn real per a la vida dels seus habitants. 

miniatura

L'oblit a l'oli

El meu avi, un vell pintor, desitja pintar un paisatge on anava de jove: una preciosa platja de l’illa de Menorca. Però quan arriba a la badia ja no té res a veure amb el que ell recorda ja que la platja ha sigut envaïda pel turisme. Tot i així, el pintor refusa la nova imatge que li ofereix el paisatge i vol preservar la que guarda en la seva memòria. Es per això que decideix pintar la badia de totes maneres ...

miniatura

Venjança

Un home assegut vora el mar espera el moment d'executar una venjança llargament gestada.

miniatura

Shiver

Videoclip de PETRUS per a la cançó SHIVER dirigit per Anna Petrus. Rodat a la Fageda d'en Jordà durant el juliol de 2009 i protagonitzat per Víctor Petrus, Caterina Latte i Kalo

miniatura

Retrat Pere Alzina

Retrat del pedagog i amant de la meteorologia Pere Alzina per a l'exposició Retrats de Lô 2010.

miniatura

Paisatge i Arquitectura

Vídeo instal·lació per a l'exposició Arquitectura i paisatge comissariada per l'OBSAM (Institut Menorquí d'Estudis), Fundació Sa Nostra i el Col·legi d'arquitectes de les Illes Balears.

 

Dues Gotes. info[a]duesgotes.com - Avís legal